Wednesday, January 25, 2012

Logo Lujnah

Bismillahirrohanirrohim...

Dalam kelapangan masa yang ada, saya telah mencuba satu software untuk mencipta logo Lujnah Tarbiah... Disini saya uploadkan cubaan tersebut... Segala kritikan anda semua amat saya hargai...


 Format video



Format gambar




p/s: Ini hanya sekadar percubaan... Software yg digunakan pun, still trial verson(x jumpa key lagi).. Sebab tu ada cop trial kat blakang video/gambar tu... Harap maaf, jika kualiti kurang memberansangkan... 

7 comments:

mujahidah muslehah said...

Salam..bagus cubaan ummi tu.. nice.. nant boleh ajar akak juga ye..(^_*)

cuma..pd pandgn akak, maybe blh pelbagaikan warna skit.. sbb wrna biru gelap, kelabu dn hitam mcm menenggelamkan warna masing2..

sekadr pendpt.

wallahualam..

Anonymous said...

haaa.. hijau kuning cantik gak apa... hehe.. ummi gna software apa?? nnt ajaq naa.. berseri blog lajnah lepas renovate ni..

syafiqah said...

Mujahidah muslehah: Syukran atas pendapat kak... Sebenarnye, ni cubaan main2 je.. hehe..

Anon aka CM: x abes2 kedah dia... er, guna software cikai2 ja... ni trial pya... x dapat key lagi... tu yg ada cop trial kat blakang tu... huhu..

Anonymous said...

percubaan yg bgus..good job.:)
blog ni mkin cantik..

charkoeyteow girl said...

salam admin.. xdpt pn tengok video 2.. huhu.. bakpo eh?

syafiqah said...

ade prob nak link ngan google account ana kot... x pe2... abaikan... t post ni akan di delete dalam masa terdekat... coz mcm menyemak je kelihatannye... =)

kalau nak tengok jugak, leh visit my g+ account(kalau x di delete lg la...) =)

syafiqah said...
This comment has been removed by the author.